Gó kväll

Tjääänare bloggen!

Ligger i  gick mina jävligt sköna pyjamas shorts, lyssnar musik och kollar tv. Mormor gick väl för ungefär en timme sen, vi har käkat massa mat och kladdkaka sen kört poker, jag vann faktiskt 100 spänn duktig som jag är (a) Iallafall så va de jätte mysigt att få umgås med henne. Hon är 85 år och ser fortfarande så fräsch och pigg ut.. ska bli som henne när jag är tant, hahah!
Fyfan ser typ as sliten ut, vilket jag va också efter typ 4 timmars sömn.. men älskar dig mormor

Shopping med älskade mamma ♥

Väska från NewYorker
Platta ljuslila converse från Intersport
Ett linne och en långärmad tröja från NewYorker
Två skitsöta pyjamasshorts från Gina och NewYorker
Jätte dålig bild men ett par svarta stuprör från Gina dom är skit snygga på.
Puderborste och puder från H&M sen parfym från Lindex.
Det var allt :) puss

It's friday friday friday!!

Äntligen helg! fyfan va skönt, den dagen man sett fram emot hela den här långa jävla skolveckan.
Idag ska jag iallafall till kista med min älskling jossan sen ska vi ta en fika och gå på bio och kolla twilight sjäälvklart, så det ska bli skit mysigt längesen vi gjorde nåt tillsammans :)
Just nu softar jag bara framför teven och ska strax in i duschen och sen fixa mig lite, drar väl till jossan runt 5. Men nu ska jag gå på toa faktiskt vi hörs kanske när jag kommer hem.
Puss och kram era fuckers!!
En väldigt gammal bild på mig och jossan <3

Just nothing

Känns inte som jag har några vänner kvar, jag har två vänner som jag vet att jag kan lita på till 100 men annars liksom fan.. vet inte vad jag snackar om nu det jag menar är att dom som jag umgås med i skolan är inga som jag umgås med på fritiden liksom dom är bara "skolkompisar", vet inte vad jag ska göra nu när jossan hoppat av.. det va så skönt att veta att hon va typ en våning eller ett rum ifrån mig. Att bara kunna komma träffa henne hela tiden om de va nåt som hade irriterat mig på lektionerna eller om jag mådde dåligt över nåt som hade hänt kvällen innan osv.

Vet inte vad jag snackar om just nu faktiskt.. hehe, ligger iallafalll just nu och kollar på film och är helt död, har snubblat och tagit sönder en slickepott i en glass maskin (fråga inte), sen har ja ramlat på en papperskorg och tappat ett ägg på golvet. Såå jag det va min lyckade dag iallafall, men nu ska jag typ däcka så hörs vi imorrn ska börja uppdatera oftare nu. Puss

so true...



Nada to write here

chacha bloggen Felicia här!

Idag så ehm liksom har jag typ varit i skolan och aa typ de. nää sorry ska skriva ordentligt nu .. har riktigt åsnetråkigt. Sitter iallafall hemma hos min käre pappa och ska strax ner till tvättstugan för sista gången idag, fyfan va tråkigt det är att tvätta! har inte gjort ett skit idag faktiskt förrutom skolan och det va ju lika tråkigt som vanligt och nej jag har verkligen inget intressant att skriva om nånting idag ville bara skriva lite.
Men vi hörs väl imorrn nu ska ja ner till tvättisen, sen kolla på en riktig kärleksfilm.

Puss på er

Tack för att du ringde... ♥

För hade nog inte klarat av att vara utan dig så mycket längre till.

Hypemode

Tjeeeeeenare bloggis!
Idag är jag på rätt bra humör faktiskt, drog till skolan och sen efter det följde jag med mina kära snusk kompis Unn till hennes häst de va mys. Fick rida en liten bit också, skit kul trodde ja skulle vara räddare än vad ja faktiskt va så de va sköönt! Nu sitter jag här lyssnar på riktiga hype låtar och käkar bulle, har ätit 3 st... fy skäms Felicia. Fan måste verkligen börja köra typ 50 sit ups innan ja går och lägger mig eller nåt (vilket inte lär hända) haha! men ska gå och bajsa nu, skriver lite senare. Puss
Nutte! ♥

Jag andas in ditt nikotin


Jag va dum, du va smart, jag va fängslad.

Jag försöker alltid hålla killar som är intressade på avstånd, vill aldrig öppna mig för mycket för är så jävla rädd för att bli sårad. Jag släpper alltid taget så fort dom visar att dom vill ha nåt seriöst med mig, för jag tycker aldrig att jag är redo för nåt seriöst fast allt egentligen handlar om min rädsla. Min rädsla för att bli sårad och sviken, för när jag faller för en kille då faller jag verkligen då är det inte nån kort förälskelse som håller i nån vecka, just därför vill jag inte att nån kommer för nära inpå. För om jag faller och blir sårad då kan det ta flera månader för mig att komma över den killen, visst jag kan hålla på med andra men han finns hela tiden i mina tankar varje minut,sekund och timme och tro mig det är ett jävla helvete. Kan ligga och gråta hur länge som helst fast han kanske varit skit taskig, men jag tänker tyvärr aldrig på de negativa sakerna utan bara på dom positiva vilket gör det värre för mig självklart. Fan.. vill inte vara ensam längre.



Back too the reality

Förlåt för väärldens sämsta uppdatering!
Har varit lite mycket hemma och i skolan så har inte alls tänkt på att jag har en blogg, Men nu fick jag för mig att skriva igen. Kom hem för en stund sen efter att ha varit i västerås hela helgen med jossan. Fan va skönt det va att få komma bort från all skit i 2 dagar och bara soofta inte ha nåt att tänka på. Men sen öppnar jag ytterdörren till lägenheten och inser att jag nu e tillbaka till det som man ska kalla det "normala". Det normala där mamma redan ligger däckad i sängen p.ga för mycket vin och det normala där hennes kille springer runt och beter sig som en 6åring. Men det är bara att svälja gråten och hålla huvudet högt.. inget kan sänka mig, inget.

RSS 2.0